Lähiliikunta-alueet

Kullasvuoren lähiliikunta-alue

Kullasvuoren lähiliikunta-alueella sijaitsee yleisurheilukenttä (Ahjola) ja jalkapalloilijoita pääosin palveleva upea tekonurmikenttä. Talvella yleisurheilukentän viereen tulee pienemmille lapsille hyvin soveltuva pienempi jääkiekkokaukalo ja mäenlaskupaikka. Yleisurheilukentältä lähtevät myös hiihtoladut Kullasvuoren maastoihin (1, 2, 3 ja 5 km).

Kentällä on huoltorakennus, jossa on pukuhuoneet ja wc:t.
Kullasvuoren koulun takaa löytyy koululaisia ja muitakin liikkujia palveleva liikunta-alue: pienpelikenttä, Fitness-park kuntoilutelineet sekä täyspitkä frisbeegolf-rata. Kesällä pienpelikentällä on tennisverkko.

Alueelta löytyy myös kuntoportaat, jotka tarjoavat 164 askelman verran liikunnan iloa. Lisää askelmia löytyy Tuomasvuoren maisematornista, josta avautuu upeat maisemat Päijänteen kansallispuistoon.

Kullasvuoressa on itsenäiseen suunnistukseen sopiva MOBO-rata.

Pappilanmäen liikunta-alue

Pappilanmäen koulun lähiliikunta-alueella on iso hiekkakenttä pesäpallon pelaamista varten. Talviaikaan hiekkakentälle jäädytetään jääkiekkokaukalo.

Alueella on kaksi beachvolley-kenttää, aidatut kentät tennistä ja lentopalloa varten. Vuonna 2021 lähiliikunta-alueelle asennettiin uudet ulkokuntosalilaitteet. Liikuntapaikalla on myös pienpelialue sekä skeittipaikka. Kentällä on huoltorakennus, jossa on pukuhuoneet ja wc:t.
Osoite: Puistotie 1

Siirry takaisin sivun alkuun