Yritykset – neuvonta ja palvelut

Padasjoen yrityspalvelut – kunta on yrittäjien kumppani

Yrityspalvelumme joustaa tarpeiden mukaan – mitä tahansa tarvitset, katsotaan miten voimme olla avuksi. Kehityspäällikkö vastaa palveluista ja myös tuottaa niitä yhteistyössä Padasjoen Kehitys Oy:n (rahoitusasiat) ja yhteistyökumppanien kanssa (ks. linkit alla). Palveluihin kuuluu myös vapaiden yritystonttien ja toimitilojen tiedusteluihin vastaaminen ja avustaminen yhteistyökumppaneiden löytymisessä, olipa kyse sitten sijoittumisesta, kehittämisestä tai oppilaitosyhteistyöstä.

Padasjoen kehitys Oy

Padasjoen Kehitys Oy on seudun yrityksiä varten. Palvelemme kaikkia yrityksiä alasta ja koosta riippumatta: alkavia, uusia, kehittyviä ja alueelle sijoittumista vasta suunnittelevia. Padasjoen Kehitys Oy on Padasjoen kunnan sataprosenttisesti omistama riskirahoitusyhtiö. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti sen toimialana on Padasjoen elinkeinoelämän edistäminen myöntämällä oman pääoman ehtoisia sijoituksia kunnan alueella sijaitseville yrityksille.

Yhtiön ensisijaisena tavoitteena on edesauttaa työpaikkojen luomista ja turvata olemassa olevia työpaikkoja. Rahoituspäätökset tekee yhtiön hallitus liiketoimintasuunnitelmien, yhtiön talouslukujen ja yleisen menestymisarvion pohjalta. Käytännössä kyseessä on ollut mukana olo rahoituspaketissa yhdessä pankin ja muiden rahoittajien kanssa eli täydentävä rahoitus. Vakuutena käytetään mahdollisuutta ottaa rahoitettavan yhtiön osakkeita haltuun, jos takaisinmaksu ei onnistu.

Jos sinulla on hyvä liikeidea ja tarvitset lisätietoa ja arviota idean menestymismahdollisuuksista, niin ota yhteyttä.

Petri Jalkanen
kehityspäällikkö, Padasjoen Kehitys Oy:n toimitusjohtaja
Padasjoen kunta
Kellosalmentie 20
17500 Padasjoki
+358 44 7780 242, petri.jalkanen@padasjoki.fi

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.

FINNVERA
ELY Yrityspalvelut
Padasjoen yrittäjät ry.
Pro Agria
Päijänne-LEADER
LADEC

Siirry takaisin sivun alkuun