Nuokkutoiminta

Nuorisopalvelut järjestää toimintaa ympäri vuoden. Ohjaajina meillä toimii vapaa-ajanohjaan sijainen Laura Matikainen, erityisnuorisotyöntekijä Paavo Malaste

Vapaa-ajanohjaaja  Laura Matikainen työskentelee pääsääntöisesti Nuokulla. Nuokun toimintaan kuluu nuorisokahvilan lisäksi retket, nuorisotapahtumat, leirit, salivuorot, tyttöjen ja poikien illat, teemaillat + kaikki muu mitä toivotaan.  ”Minuun voit ottaa yhteyttä vaikka olkapäähän kopauttamalla soittamalla tai sähköpostilla”

Nuorisotila Nuokku on avoinna pääsääntöisesti yläkouluikäisille. Alakouluikäisille on varattu erilliset päivät, jolloin he pääsevät nauttimaan Nuokun tiloista koulun jälkeen. Nuokun yläkerrassa voit pelailla lautapelejä, PS4, biljardia tai sitten vain löhöillä säkkituoleilla. Tarjolla on kahvia, aina mainiota aikuisen seuraa. Pikkurahalla voit ostaa esimerkiksi karkkia ja juomia ja nuudelia.

Alakerrasta on iso autotalli, jossa voi korjailla mopoaan tai muuta menopeliä. Suuresta työkaluvaunusta löytyy kaikki tarvittavat työkalut. Autotallissa pääsee myös pelaamaan pingistä. 

Avoimen toiminnan lisäksi nuorisopalvelut tarjoaa myös erilaista ryhmätoimintaa sekä tapahtumia ja retkiä.

Tapahtumista ilmoitamme tapahtumakalenterissa. Lisäksi seurantaan Nuokun Facebook ja instagram

Aukioloajat

  • Maanantai klo 12:15-14:30 5-6lk. 14:30-16 yläkoulu
  • Tiistai klo 13:30-18
  • Keskiviikko klo 14:30-17 yläkoulu klo 17-19 Oman luokan illat
  • Torstai klo 12:30-14:30 3-4 lk. klo 14:30-16 yläkoulu ja klo 16-18 teemaillat/tyttöjen ja poikien illat
  • Perjantai klo 13:30-16
  • Lauantai ILTANUOKKU klo 18-21
Siirry takaisin sivun alkuun