Vuoden yrittäjä

Padasjoen Vuoden Yrittäjät

Padasjoen Yrittäjät ry valitsevat vuosittain Padasjoen Vuoden Yrittäjän.

Vuoden yrittäjä 2023

Padasjoen Vuoden Yrittäjäksi 2023 on valittu Autohuolto J. Ahonen Oy:n Jarmo Ahonen.

Pitkään Padasjoella toiminut Autohuolto J. Ahonen Oy on monipuolinen palveleva autokorjaamo, jossa onnistuvat autojen huollot ja korjaukset. Yrityksen perustivat vuonna 1963 Paavo Ahonen (nykyisen yrittäjän isä) ja Tapani Hytti, jolloin alkoi Esso-huoltoaseman toiminta. Nykyinen omistaja Jarmo Ahonen meni yritykseen töihin vuonna 1976 heti ammattikoulusta valmistuttuaan. Yritys siirtyi kokonaan Jarmon nimiin vuonna 2002. Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi kaksi työntekijä.

Padasjoen Vuoden Yrittäjä -valintaraati haluaa palkita tänä vuonna 60 vuotta täyttävän, paikallista nopeaa palvelua tarjoavan yrityksen. Yrityksen menestyksen salaisuutena on vahva talous ja asiakaspalvelu, akuuttitilanteissakin luovitaan tilanteen mukaan.

Vuoden yrittäjä 2022

Vuoden yrittäjä 2021

Padasjoki Vuoden Yrittäjäksi 2021 on valittu Padassähkö Oy, Tuomas Jaakkola ja Seppo Toropainen. Padassähkö Oy on eteläsuomalaisten asiakkaiden luotettava kumppani sähköön liittyvissä asennus- ja kunnossapitotöissä. Yritys on tunnettu osaaja sähkön alalla aina vaativimpiin mahdollisiin automaatioteknisiin kohteisiin ulottuvan osaamisensa kanssa kotitalouksille ja teollisuudelle.

Vuoden yrittäjä 2020

Padasjoki Vuoden Yrittäjäksi 2020 on valittu Markku Pykälistö.
Markku Pykälistö on toiminut yksityisenä elinkeinoharjoittajana vuodesta 1985 tehden ensin urakointia. Vuonna 1995 hän aloitti maatalouden osalta yrityselämän, tehden sitä 10 vuotta. Nykyisiin tehtäviin kuuluvat rakennuspaikan valmistelutyöt ja traktoriurakointi, kaivurikuormaaja- ja henkilönostinvarustuksella. Vuoden Yrittäjä -valintaraati halusi tänä vuonna palkita yksinyrittäjän. Markku Pykälistö on toiminut pitkään yrittäjänä kilpailulla alla ja taloudellinen tilanne on vakaa.

Vuoden yrittäjä 2019

Padasjoki Vuoden Yrittäjäksi 2019 on valittu Padasjoen Metalli Oy:n Juhani Niemi.
Padasjoen Metalli Oy on vuonna 1973 perustettu tilauskonepaja. Yrityksen toiminta käsittää kone- ja laitevalmistusta, koneistustyötä sekä teräsrakenne- ja levytöitä. Padasjoen Metalli Oy:n palvelut mahdollistavat koko valmistusketjun hallinnan aina kokoonpanoa ja koeajoa myöten.Vuoden Yrittäjä -valintaraati korosti, että Padasjoen Metalli Oy on pitkän linjan yritys ja kunnan mittakaavassa merkittävä työllistäjä. Lisäksi haluttiin tuoda esille yritys, jonka palvelut ja tuotteet eivät ole paikallisille kovin tuttuja.

Vuoden yrittäjä 2018

Vuoden Yrittäjäksi 2018 Padasjoella on valittu Jaakko ja Raili Heistola.
Vuodesta 1981 lähtien yritystoimintaa pyörittänyt padasjokelainen pariskunta Jaakko ja Raili Heistola ovat vuosikymmenien ajan hoitaneet perinteisen maa- ja metsätalouden lisäksi monipuolista koneurakointia. Yritys on laajentanut toimintaansa vuosien saatossa. Vuoden Yrittäjä -valintaraati korosti pariskunnan menestystä hyvän eläintenhoidon, tehokkaan kasvinviljelyn sekä jatkuvan kehitystoiminnan ansiosta vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta.

Vuoden yrittäjä 2017

Vuoden Yrittäjäksi 2017 Padasjoella on valittu Tiina & Ari-Matti Pyyhtiän monialainen perheyritys Uudelviisii.

Vuoden yrittäjä 2016

Vuoden Yrittäjäksi 2016 Padasjoella on valittu Veli-Matti Heinonen ja Sirkka Heinonen, Rakennustyö V-M Heinonen Oy

Vuoden yrittäjä 2015

Vuoden yrittäjäksi 2015 on Padasjoella valittu Olli Lehtiö, Teleranta.

Vuoden yrittäjä 2014

Vuoden Yrittäjäksi 2016 Padasjoella on valittu Pekka Ahonen, Maanrakennus Pekka Ahonen Oy

Siirry takaisin sivun alkuun