Asuminen ja ympäristö

Padasjoki erottuu luonnonkauniilla maisemillaan ja lukuisilla harrastusmahdollisuuksillaan.

Asuminen

Padasjoki on lukuisten järvien ja lampien kunta Päijänteen rannalla. Meillä asutaan luonnon läheisyydessä peruspalveluiden äärellä, monipuolisia asumisvaihtoehtoja on niin kylillä kuin kirkonkylässäkin.

Vapaa-ajan viettoon inspiroi erityisen kaunis luonto ja monipuoliset liikuntapalvelut ympäri vuoden. Padasjoki panostaakin kuntalaisten liikuntaan ja hyvinvointiin.

Päijänteen kansallispuisto ja Kelventeen saari ovat kaikkien asukkaiden ulottuvissa retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen

Padasjoki on virkeä satamakunta Lahden ja Jyväskylän välisellä vesireitillä. Kunnan asukasmäärä kolminkertaistuu kesäaikaan, jolloin myös palveluita on tarjolla eniten.

Karttapalvelusta löydät mm. myytävät tontit sekä vireillä olevat kaavat Padasjoen karttapalvelu (karttatiimi.fi)

Ympäristö

Padasjoelta löytyy erittäin monipuoliset ja laadukkaat palvelut asumiseen ja vapaa-ajanviettoon. Kattavat liiikuntapalvelut on rakennettu pitämään huolta eri-ikäisten kuntalaisten ja vapaa-ajan terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tutustu siis kunnassa oleviin kuntoratoihin, urheilukenttiin, frisbeegolfrataan, uimapaikkoihin, uimahalliin, tekonurmi- ja jalkapallokenttään ja erilaisiin ulkoilureitteihin. Metsä- ja vesistöpitäjänä tunnetusta kunnasta löytyy myös vuonna 1956 perustettu Vesijaon luonnonpuisto, jossa on Suomen pisin kuusi.

Siirry takaisin sivun alkuun