Kunta uudisti verkkosivunsa

26.9.2023

Padasjoen kunnan verkkosivut on julkaistu 27.9.2023 ja uusilla sivuilla tuodaan laajasti esille  kunnan palvelut ja ajankohtaiset asiat. Kaikki hallintokunnat ovat osallistuneet sivujen valmisteluun ja sivuille on tuotu myös uutta visuaalista ilmettä.

Uudistetuilta verkkosivuilta ei löydy enää suoraan tietoja yrityksistä ja yhdistyksistä, vaan nämä tiedot löytyvät helposti kerran vuodessa uudistettavan Padasjoki palvelee -lehden tiedoista. Palvelee – lehden selailuversio löytyy helposti uusituilta sivuilta.

Kunnan verkkosivuilla on n. 1000 käyntiä päivässä ja suosituimmat sivut ovat tapahtumat, uutiset ja esityslistat, tässä järjestyksessä. Jatkamme sivujen kehittämistä ja sisällön tuottamista vielä julkaisun jälkeen, toiveenamme on saada kattavat ja informatiiviset verkkosivut kuntalaisten, vapaa-ajanasukkaiden ja satunnaisten kävijöiden käyttöön! Varsinkin alkuvaiheessa toivotaan palautetta, jotta ongelmakohtiin pystytään puuttumaan varhaisessa vaiheessa. Palautetta pääset antamaan sivun alalaidasta löytyvän palautelinkin takaa.

Siirry takaisin sivun alkuun