Liittymämaksu

Valokuituliittymän hinta on pilottiaikana 1500 €. Tämä liittymismaksu maksetaan Padasjoen kunnalle. Liittymämaksu maksetaan kerran. 

Hinta sisältää kaivun jakopisteestä tontille, päätelaitteen ja liittymän asennuksen. Toistaiseksi on menetelty niin, että lasku liittymämaksusta on lähetetty vasta sitten, kun liittymä on asennettu valmiiksi. 

Kunnan verkkomaksu

Liittymän käytöstä maksetaan kunnalle verkkomaksu, joka on 30 €/kk ja jolla katetaan mm. verkon ylläpitokustannuksia. *) Kuukausilaskutus alkaa kun liittymä on toimintavalmis. 

Kunnan perimä liittymähinta ja verkkomaksu on sama vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille sekä yrityksille.

Operaattorin perimät kuukausimaksut

Kunnan perimän verkkomaksun lisäksi maksetaan tilatuista palveluista, jotka pilotissa tarjoaa Telia. Koska verkon omistus (kunta) ja palvelut (Telia) on eriytetty, teleoperaattori tekee asiakkaan kanssa erillisen sopimuksen palveluista. Tämä tapahtuu kun liittymä on käyttövalmis. Oletuksena on, että liittymä otetaan heti asennuksen jälkeen käyttöön. 

Otathan huomioon, operaattorit tekevät usein 24 kuukauden sopimuksia palveluista. Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden ilman painavaa syytä. Tutustu operaattorin sopimusehtoihin ennen sopimuksen solmimista. Telian toimitusehdot ja palvelukuvaukset löydät alla olevasta linkistä: https://www.telia.fi/toimitusehdot-ja-palvelukuvaukset

Jos sinulla on jo sopimus toisen operaattorin kanssa, voit kysyä omalta operaattoriltasi mahdollisuutta päästä hyödyntämään valokuitua.

Esimerkkejä hinnoittelusta

100 megan internetyhteyden (100/100 Mbit/s) hinta on 19,90 €/kk, joka maksetaan operaattorille. Liittymän kuukausimaksu on silloin yhteensä 49,90 euroa/kk (sis. kunnan verkkomaksu ja operaattorin internetyhteys). Tarjolla on myös tätä hitaampia internetpalveluja. 

Tämä pilotissa tarjolla oleva Telia Kodin Netti -liittymä on määräaikainen (24 kk), minkä jälkeen se muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi sopimukseksi.
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

valokuitu[at]padasjoki.fi