Siirry sisältöön
Arkisto

Sataman valot 2019

13.8.2019 11:04

Kunnan kesänpäättäjäistapahtuma satamassa 31.8.2019

Padasjoen kunta järjestää yhteistyössä monien toimijoiden kanssa kesän päätösjuhlan -Sataman valot, jälleen elokuun viimeisenä lauantaina.

Päivän ohjelma on monipuolinen ja kaikenikäiset huomioiva. Kunnan ohjelmaosuus alkaa perinteisellä kesäasukastapaamisella, jossa vapaa-ajanasukkaat, kunnan työntekijät ja luottamushenkilöt keskustelevat ajankohtaisista asioista. Esittelyssä on mm. kuntaan rakentuva arboretum.

Kirkonkylän kyläyhdistys pitää uuden kotansa avajaiset ja järjestää erilaista kisailua infon takana olevalla sorakentällä. MLL Padasjoen yhdistys järjestää iloisen lastenohjelman, jossa esiintyjänä on taikuri Timo Tiikkainen hauskoine taikatemppuineen.

Musiikillinen ohjelma alkaa Laura Voutilaisen esityksellä klo 17 ja jatkuu n. klo 20 Pete Parkkosen keikalla.

Ilotulituksen jälkeen satamassa poltetaan kokko, mikäli metsäpalovaroitus sen sallii. Sataman alue muuttuu K-18 alueeksi klo 22 ja tämän jälkeen kaikkien alaikäisten tulee poistua alueelta.

Illan päättää tutut MKAC ja Pasi Vainionperä Party Rockers.

Satamassa on lauantaina erilaisia ruokapisteistä ja maisteltavana on mm. muikkuja, lettuja ja Kiuasniemi Marinan herkkuja. Tapahtuman lippuja myydään tapahtumapäivään asti ennakkoon Nuokulla, kirjastossa, Kiuasniemi Marinassa ja tapahtumapäivänä klo 12-20 sataman infossa. Koko päivän lipun hinta on 30 €, artistikohtaiset liput 15 € ja iltaohjelma 5 €.

 

Tervetuloa juhlimaan Padasjoen kesänpäätöstä tunnelmalliseen Padasjoen satamaan!

Padasjoen matkailu- ja vapaa-aikatoimi

Tiedostot

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi