Siirry sisältöön
Arkisto

Sataman valot 2017

1.8.2017 14:28

Padasjoen kesänpäättäjäistapahtuma satamassa

Sataman Valot 2017

25.–26.8.2017 Padasjoen satamassa

Padasjoen kunta järjestää yhteistyössä monien toimijoiden kanssa kesän päätösjuhlan -Sataman valot, kaksipäiväisenä tapahtumana elokuun viimeisenä viikonloppuna Padasjoen satamassa.

Sataman valot 2017 on osa kunnan Suomi 100-vuoden juhlallisuuksia ja tämän vuoksi esiintyjiin ja ohjelmistoon on panostettu viime vuosia enemmän. Ohjelmateltassa on tapahtumaa jo perjantaina ja lauantaina teltta on kovassa käytössä jo puolesta päivästä eteenpäin. Lauantaina on sata päivää sataan-juhlapäivä!

Perjantaina ohjelmateltassa on valokuvanäyttely, musiikkiteatteriesitys ja elokuvanäytös. Elokuvaksi on valikoitunut samalla viikolla ensi-iltaan tuleva kotimainen Napapiirin sankarit 3, elokuva. Molempien esitysten alkuun ja väliajalla on mahdollista nauttia Kiuasniemi Marinan tarjoilusta teltalla.

Tänä vuonna on erityisesti ajateltu iäkkäämpää yleisöä, joille tarjotaan mahdollisuutta osallistua kuulemaan vanhanajan tanssimusiikkia Korsuorkesterin konserttiin lauantai-iltapäivänä. Konsertissa on mahdollista istua selkänojallisilla penkeillä tapahtuman ajan.

Satamassa on lauantaina erilaisia ruokapisteistä ja maisteltavana on mm. muikkuja ja lettuja!

Lauantaina on myös mahdollista päästä tutustumaan Haukan kalliopiirroksiin ja kokea vauhdin huumaa nopealla venekyydillä, kyydin voi varata myös etukäteen. Nuorten esiintyjäksi on tulossa Mikael Gabriel ja hänen keikalleen voi ostaa lippuja ennakkoon Nuokulta.

Lauantai-ilta päättyy ilotulitukseen ja Pasi Vainionperä party rockersin keikkaan.

Tervetuloa juhlimaan 100 vuotta täyttävää Suomea ja Padasjoen kesänpäätöstä!

Padasjoen matkailu- ja vapaa-aikatoimi


Lisätietoja: Maria Virtanen 040-5891864 ja Pauliina Koskela 0400-419364
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi