Siirry sisältöön
Arkisto

Polkuautojen lainaus kesällä 2020

WP_20170426_08_20_19_Pro.JPG
5.5.2020 13:10

Ohjeet polkuautojen lainaamiseen

Liikennepuiston polkuautot ovat käytettävissä 1.6. alkaen. Polkuautovaraston avaimia voi noutaa kirjastosta, kunnan virastolta ja sataman jäätelökioskista esittämällä nimen ja antamalla puhelinnumeron.

Avaimet tulee palauttaa siihen pisteeseen, mistä avaimen on noutanut. Kirjaston avaimen voi palauttaa kirjojen palautusluukkuun ja kuntalan avaimen eteistilassa olevaan postilaatikkoon, mikäli nämä toimipisteet ovat jo kiinni avainta palautettaessa. Kioskilta lainatun avaimen voi palauttaa sataman ravintolaan, mikäli kioski on suljettu.

Koska avaimia saa viikonloppuisin vain sataman kioskista voi perjantaina lainata avaimen viikonlopuksi myös muista ilmoitetuista paikoista, tällöin avaimet voi palauttaa käytön jälkeen lauantaina/sunnuntaina noutopaikkojen postilaatikkoon. Muuten laina-aika on kaksi tuntia.

Liikennepuiston autotallissa on 6 polkuautoa, joilla pääsee kiertämään liikennemerkein varustettua asfalttirataa. Polkuautot soveltuvat kaikenikäisille ja polkuautojen penkkejä voi siirtää ajajan pituuden mukaan. Siniset polkuautot soveltuvat myös aikuisille.

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi