Siirry sisältöön
Arkisto

Padasjoki mukaan Unelmat liikkeelle 2017 hankkeeseen

unelmat-logo.png
16.12.2016 12:00

Unelmat liikkeelle hanketta esiteltiin padasjokelaisille yhdistyksille ke 14.12.2016

Unelmat liikkeelle 2017 -hanke on valtakunnallinen liikkumiseen, yhdessä tekemiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen erikoistunut toimintamalli. Unelmat liikkeelle -hanketta on lanseerattu onnistuneesti eripuolilla Suomea. Nyt Padasjoenkin on aika lähteä mukaan laittamaan kuntalaisten Unelmia liikkeelle. Hanke kestää koko 2017 ajan ja jokainen on tervetullut mukaan!

Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio VALO ry:n tavoitteena on toteuttaa Liikunnan Unelmavuosi eripuolella Suomea vuoden 2017 aikana. Hanke on osa Suomi 100 juhlavuotta ja Lahden 2017 MM-kilpailuja. Padasjoki on lähtenyt mukaan hankkeeseen ja toivookin asukkailta aktiivista osallistumista yhteisen hyvinvoinnin parantamiseksi ja liikunnallisemman elämäntavan juurruttamiseksi kuntaan!

Liikunnan Unelmavuoden 2017 tavoitteena on kokeilukulttuurin keinoin löytää uusia toimintamalleja ja tapoja liikkeen lisäämiseksi ja liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi eri ikäryhmissä. Tavoitteena on valmiiden mallien sijaan aktivoida ja innostaa kuntalaisia ja yhteisöjä itse miettimään keinoja ja tapoja liikkeen lisäämiseksi. Kuntalaisten on tarkoitus itse järjestää toisilleen liikunnallisia tapahtumia ja kokeiluja. Hanke toteuttaa Suomi100 innovaatiota ja tuottaa uuden pysyvän toimintamallin yhdessä tekemiseen.

Kokeilukulttuuriajatus liittyy vahvasti koko liikuntayhteisön valtakunnalliseen visioon ”Maailman liikkuvin urheilukansa 2020”, jossa yhtenä oleellisena osana on ihmi­sten innostaminen ideoimaan ja tuottamaan ratkaisuja omaa arkea ja liikuntaa koskevissa asioissa.

padasjoki.unelmatliikkeelle.fi

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi