Siirry sisältöön
Arkisto

Padasjoen kunta uudisti verkkopalvelunsa

www.jpg
22.2.2016 10:00

Padasjoen kunta on uudistanut verkkopalvelunsa. Uudistuksen toteutti Tietotalo Infocenter Oy. Sivuston väritys ja ulkoasu noudattavat graafista ilmettä, joka uudistettiin aiemmin viimevuonna.

Yhteisöllinen viestintäkanava

Padasjoen verkkopalvelu on merkittävä tiedonlähde kunnan asukkaille ja kesäaikaan mökkiläisille. Verkko myös on tärkeä matkailuelinkeinon veturi ja paikallisten palveluiden esiintuoja. Padasjoen uusi verkkopalvelu palvelee kohderyhmiään ja tuo esiin päijäthämäläisen järviluonnon ja elinkeinoelämän.
Verkkopalvelu on osa kunnan viestinnällistä muutosta, jossa pyritään laajempaan yhteistyöhön kyläyhdistyksen, paikallislehden ja muiden kunnan toimijoiden kanssa. Sivuston sisältövastuu ja ajankohtaisuudesta huolehtiminen on jaettu aiempaa laajemman joukon vastuulle. 

Yhteisöllisyyttä ja tarinoita

Kunnan verkkopalvelun keskeistä sisältöä on ajankohtaisista asioista ja tapahtumista kertominen, asumiseen, palveluihin ja päätöksentekoon liittyvä tiedottaminen ja keskustelun avaukset sekä matkailijoiden palveleminen.

Verkkopalvelun sisältöä rikastetaan sosiaalisesta mediasta poimituilla sisällöillä, esimerkiksi etusivulla ja matkailu-osiossa. Asumisen yhteyteen tuodut ”Mitäs me muuttajat” -muuttotarinat on puolestaan saatu Padasjoen Sanomista, yhteistyö Padasjoen Sanomien kanssa varmasti jatkuu myös tulevaisuudessa. 
Sivustoa kehitetään aktiivisesti myös jatkossa ja toivomme ideoita ja tiivistä yhteistyötä kunnan muiden toimijoiden kanssa, jotta voimme palvella kuntalaisia ja matkailijoita entistä paremmin. Sivuston kehittäminen jatkuu seuraavaksi englannin ja venäjänkielisten versioiden käännöksillä.

Palautetta uusista sivuista voi antaa, joko sivuilta löytyvällä palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteella:
info[at]padasjoki.fi 

Lisätietoja:
www.tietotalo.fi
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi