Siirry sisältöön
Arkisto

Mitä öljylämmityksen tilalle?

10.2.2021 16:43

Jos mietityttää mikä olisi sinun talollesi sopiva vaihtoehto, mutta niitä on liikaa tai mikään ei tunnu sopivalta, ota yhteyttä maksuttomaan puhelinneuvontaan.

Päijät-Hämeessä käynnistyi tammikuun alussa puhelinneuvonta öljylämmityskiinteistöjen omistajille. Neuvonnan edellytyksenä on, että kiinteistö sijaitsee Asikkalassa, Heinolassa, Lahdessa tai Padasjoella, ja siellä on öljylämmitys mikä halutaan vaihtaa tai sen rinnalle laittaa toinen järjestelmä.

Puhelinneuvontaa saa soittamalla puhelinneuvonnan päivystysnumeroon 020 755 6557 puhelinpäivystyksen aikana, tai varaamalla erillisen soittoajan ja soittamalla päivystysnumeroon varaamanasi aikana. (Huom! mikäli olet varannut soittoajan, neuvoja ei soita, vaan sinun tulee itse soittaa.) Soittoajan voi varata joko Doodle-kalenterin linkistä tai soittamalla puhelinpäivystykseen päivystyksen aikana. Mikäli numero on soittaessa varattu, yritä hetken kuluttua uudelleen. Suosittelemme varausta Doodlen kautta. Varattavat soittoajat ovat päivystyspäivien iltapäivinä klo 12:00-15:30 välillä. Soittoaika tulee varata viimeistään kolmea vuorokautta ennen soittoaikaa.

Katso tästä tarkemmat ohjeet ja kalenterit (pdf)
Doodle-kalenteri linkki: https://doodle.com/poll/455kmd8bb4t4t88n?utm_source=poll&utm_medium=link

Puhelinneuvonta on osa Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle -hanketta, jonka rahoittaa Ympäristöministeriö. Hanke on Päijät-Hämeen liiton koordinoima, mukana ovat Asikkala, Heinola, Lahti, Padasjoki sekä Päijät-Hämeen pelastuslaitos. 

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi