Siirry sisältöön
Arkisto

Maakuntatilaisuudet Päijät-Hämeen sote-palveluista

17.5.2017 11:21

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä aloittaa palveluverkon kartoittamisen yhteistyössä kuntien kanssa. Asukkaiden kuulemiseksi järjestetään avoin kuntatilaisuuksien sarja, joka käynnistyy 23.5. Orimattilasta.

Tilaisuuksien tarkoituksena on selvittää kuntalaisten näkemyksiä tulevaisuuden hyvinvointiasemista ja palveluverkosta. Tapahtumissa on paikalla Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän johtoa: terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialajohtaja Kati Myllymäki, ikääntyneiden palvelujen ja kuntoutuksen toimialajohtaja Ismo Rautiainen sekä  perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialajohtaja Mika Forsberg.

  • Tilaisuus maakunnan pohjoisten kuntien asukkaille maanantaina 29.5. klo 17–19 Vääksyssä, Aurinkovuoren koululla, Asikkalantie 12

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän tiedote [linkki]

Osallistu kyselyyn

Kuntalaiskeskustelua tukee yhtymän verkkosivuilla avoinna oleva kysely, jossa voi kertoa näkemyksiään tulevaisuuden sote-palveluista. Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeilla, joita on toimitettu sosiaali- ja terveysasemille. Vastausaikaa kyselyssä on 26. toukokuuta saakka.

Linkki kyselyyn

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi