Siirry sisältöön
Arkisto

Hyvinvointikysely

19.5.2020 10:00

Maakunnassa on käynnissä Päijät-Hämeen liikunnan ja elämysten (ml. hyvinvointi) tiekartta -hanke. Tiekartan tavoitteena on luoda yhteisiä suuntaviivoja liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin strategiselle edistämiselle Päijät-Hämeessä vuoteen 2030 saakka. Se määrittelee lähtökohdat, tavoitteet ja toimenpiteet, joiden avulla alueen mahdollisuudet profiloitua aktiivisena liikunta-, urheilu- ja tapahtumapaikkana sekä hyvinvointia edistävänä alueena ja osaamiskeskittymänä vahvistuvat kansallisesti ja kansainvälisesti.
 
Tiekartta toimii kaikkien Päijät-Hämeen alueella toimivien kuntien, yritysten, yhdistysten ja tapahtumatuottajien kokoavana EAKR-hankkeena. Haluamme kuulla kaikkia sidosryhmiä, jotta aito yhteistyö toteutuisi. Hanketta hallinnoi LAB-ammattikorkeakoulu ja toteutuksessa kumppanina toimii Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry. Hanke toteutetaan Päijät-Hämeen Liiton toimeksi antamana ja rahoittamana.
 
Hanketyön tukena toteutamme kaksi kyselyä, organisaatioille suunnatun kyselyn sekä kaikille kuntalaisille tarkoitetun hyvinvointikyselyn. Kyselyihin vastaaminen on tärkeää, jotta tiekartan valmistelussa tulee huomioitua laaja-alaisesti eri sidosryhmien näkemykset. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kaikkia vastauksia käsitellään luottamuksellisesti. Huomioithan, että kysely ei välttämättä toimi IE-selaimella. 
 
Kuntalaisille tarkoitettu hyvinvointikysely: https://link.webropolsurveys.com/S/79E5A0F33F6CCC77
Kaikkien hyvinvointikyselyyn vastanneiden kesken arvotaan hyvinvointituotteita ja lahjakortteja päijät-hämäläisiin elämyksiin, vastausaikaa kyselyyn on 31.5.2020 asti.
 
Kiitos vastauksistasi jo etukäteen!
 
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi