Ympäristöterveyskeskus järjestää alkutuotannon elintarviketoimijoille ja elintarvikealan yritystoimintaa suunnitteleville koulutustilaisuuden, jossa kerrotaan mm. mitä tulee huomioida elintarvikelainsäädännön kannalta, jos haluat jatkojalostaa maatilasi tuotteita ja myydä tai tarjoilla niitä suoraan kuluttajille. Tilaisuus on suunnattu myös toimijoille, joilla yritystoiminta ei ole maatilan yhteydessä, esim. luonnonyrttien jalostajat. Tilaisuudessa käydään läpi mm. elintarvikkeiden käsittelylle, myynnille ja valmistustiloille asetettuja vaatimuksia sekä sitä, minkälaista viranomaisyhteistyötä tai viranomaislupia toiminnan aloittamiseen liittyy. Tilaisuus on maksuton.
Aika: tiistai 6.2.2018 klo 13-
Paikka: Päijät-Hämeen keskussairaala, Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti, luentosali 1
Pyydämme ilmoittamaan osallistumisestanne 31.1.2018 mennessä osoitteessa: https://phhyky.etapahtuma.fi/
Lisätietoja: terveydensuojeluinsinööri Ulla Seppälä, 044 440 6548, ulla.seppala@phhyky.fi