Siirry sisältöön
Arkisto

“Experience nothing – Visit Padasjoki” markkinointikampanja jalkautui brändiviestinnäksi.

LogoRGB_sin.png
1.1.2020 1:00

"Meillä ei ole mitään", julisti Padasjoki Berliinissä palkitussa mainosvideossa. Nyt Padasjoella on kuitenkin uusi brändikokonaisuus, joka koostuu logosta, brändiviesteistä ja muista sovelluksista. Humoristisella linjalla jatkavan brändiuudistuksen tavoitteena on houkutella Padasjoelle matkailijoiden lisäksi uusia asukkaita ja yrityksiä.

Padasjoen uuden brändin keskiössä on arvostus itsestäänselvinä pidettyjä asioita kohtaan – asioita, jotka eivät välttämättä olekaan niin itsestäänselviä hieman erilaisesta vinkkelistä katsottuna. Hiilineutraalina kuntana Padasjoki haluaa korostaa yhteisöllisyyttä, kiireetöntä elämisen helppoutta, luontoa ja omaa rauhaa. Sloganina “Experience nothing” kiteyttää hyvin, miten Padasjoki tarjoaa pehmeitä arvoja, kuten luontoelämyksiä ja mutkatonta elämää ilman päälle liimattuja rakenteita – niitä ei ole.

Digi- ja mainostoimisto Höyryn suunnittelema brändiviestintä jatkaa tätä tarinankerrontaa maalaten yli kuntamarkkinoinnille tyypilliset korulauseet ja tuoden näkyviksi Padasjoen vahvuudet. Kuvamaailmassa korostuvat Päijänteen kansallispuiston kauniit maisemat sekä Padasjoen persoonalliset ihmiset ja tapahtumat. 

 
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi