Siirry sisältöön

Padasjoen Kehitys Oy tukee paikallista yrittäjää

Padasjoen Kehitys Oy on seudun yrityksiä varten. Palvelemme kaikkia yrityksiä alasta ja koosta riippumatta: alkavia, uusia, kehittyviä ja alueelle sijoittumista vasta suunnittelevia.

Padasjoen Kehitys Oy on Padasjoen kunnan sataprosenttisesti omistama riskirahoitusyhtiö. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti sen toimialana on Padasjoen elinkeinoelämän edistäminen myöntämällä oman pääoman ehtoisia sijoituksia kunnan alueella sijaitseville yrityksille.

Yhtiön hallituksen jäseninä ovat Jaakko Nevanlinna puheenjohtajana, Pekka Salonen, Ilkka Mertsalmi ja Kati Yrttiaho. Sivutoiminen toimitusjohtaja on Petri Jalkanen.

Yhtiön ensisijaisena tavoitteena on edesauttaa työpaikkojen luomista ja turvata olemassa olevia työpaikkoja. Rahoituspäätökset tekee yhtiön hallitus liiketoimintasuunnitelmien, yhtiön talouslukujen ja yleisen menestymisarvion pohjalta. Käytännössä kyseessä on ollut mukana olo rahoituspaketissa yhdessä pankin ja muiden rahoittajien kanssa eli täydentävä rahoitus. Vakuutena käytetään mahdollisuutta ottaa rahoitettavan yhtiön osakkeita haltuun, jos takaisinmaksu ei onnistu.

Jos sinulla on hyvä liikeidea ja tarvitset lisätietoa ja arviota idean menestymismahdollisuuksista, niin ota yhteyttä.

 
Yhteystiedot
Toimitusjohtaja
Petri Jalkanen
+358 44 7780 242
petri.juhani.jalkanen@gmail.com
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi