Työ ja elinkeinot

Padasjoki tukee yrittäjyyttä ja menestystä yritystoiminnassa arvostetaan. Padasjoen kunta edistää yritystoimintaa resurssiensa rajoissa. Tavoitteena on, että nykyiset yritykset pysyvät kunnassa, menestyvät ja kasvavat ja että yritystoiminnasta kiinnostuneet löytävät kumppanuusverkoston ja yritysidean, jota voivat alkaa toteuttaa ja edelleen jalostaa.

Vuoden Yrittäjä 2017

Vuoden Yrittäjä 2017 Padasjoelta on Uudelviisii Oy:n Tiina ja Ari-Matti Pyyhtiä.

Padasjokelainen perheyritys Uudelviisii Oy sitoo tällä hetkellä yhteen kolme toimialaa. Ari-Matti tarjoaa yli 30-vuoden kokemuksella yksityisen eläinlääkärin palveluita pieneläinvastaanotolla ja tuotantotiloilla. Tiina valmistaa keramiikkaa, järjestää kursseja sekä hoitaa yrityksen taloushallinnon. Poika Hannu työskentelee elokuvaajana mainoselokuvien, TV-sarjojen ja elokuvatuotantojen parissa. Yrityksen osakkaina on koko perhe.

Vuoden Yrittäjä -valintaraati painotti valinnassaan yrityksen laajan toimialueen lisäksi tunnettuutta ja arvostusta alallaan, uskottavuutta ja luotettavuutta ja perhekeskeisyyttä. Yrittäjät ovat toimineet ja toimivat eri luottamustoimissa aktiivisesti.

www.uudelviisii.fi
facebook.com/uudelviisii/

Yhteystiedot
Työllisyys -ja elinkeinoasiat
Petri Jalkanen
+358 44 7780 242
petri.jalkanen@padasjoki.fi
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi