Siirry sisältöön

Karttapalvelu

Padasjoen kunnan karttapalvelusta löydät opas- ja maastokarttojen lisäksi myös kaavat ja kaavamääräykset sekä palvelut. Karttapalvelu löytyy osoitteesta https://padasjoki.karttatiimi.fi/

 

Käytön aloitus ja kartalla liikkuminen

Palvelun käytön voi aloittaa valitsemalla kohdeaineistot sivun vasemman reunan valikosta tai hakemalla haluttua kohdetta hakutoiminolla. Aloitusnäkymään voi palata napsauttamalla sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa oikeanpuoleista logoa. Kunnan tai kaupungin kotisivulle pääsee napsauttamalla sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa vasemmanpuoleista logoa.

Pääkartalla liikutaan siirtämällä karttaa hiiren avulla. Karttaa siirretään pitämällä hiiren vasen painike painettuna ja vetämällä karttaa haluttuun suuntaan. Karttaikkunan kohdistusta voi vaihtaa myös napsauttamalla uutta sijaintia sivun oikeassa alakulmassa olevasta lähestymiskartasta.

Karttaikkunan vasemmassa yläkulmassa on lähennys- ja loitonnustyökalu. Karttaa lähennetään pluspainikkeella ja loitonnetaan miinuspainikkeella. Katseluetäisyyden voi myös valita vetämällä plus- ja miinuspainikkeiden välissä olevaa liukusäädintä ylös- tai alaspäin. Lisäksi karttaikkunaa voi lähentää haluttuun kohteeseen hiiren kaksoisnapsautuksella.

Rullahiirellä karttaa saa lähennettyä vierittämällä rullaa eteenpäin ja loitonnettua vierittämällä rullaa taaksepäin.

Lisää kartan käyttöönliittyviä ohjeita

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi