Siirry sisältöön

Kullasvuoren liikunta-alue

Kullasvuoren koulun ympäristö on todellinen liikkujan monitoimialue alueella sijaitsee yleisurheilukenttä (Ahjola), jalkapalloilijoita pääosin palveleva upea tekonurmikenttä sekä täyspitkä frisbeegolf-rata Kullasvuoren alueella.

Kullasvuoren alueella sijaitsee keväällä 2020 talkoilla rakennetut kuntoportaat, jotka tarjoavat 164 askelman verran liikunnan iloa. Lisää askelmia löytyy Tuomasvuoren maisematornista, josta avautuu upeat maisemat Päijänteen kansallispuistoon.

Talvella alue on todellinen lasten paratiisi. Yleisurheilukentän viereen tulee pienemmille lapsille hyvin soveltuva pienempi jääkiekkokaukalo ja mäenlaskupaikka. Yleisurheilukentältä lähtevät myös hiihtoladut Kullasvuoren maastoihin ja Kirkkolammen hiihtolenkille pääsee tien toiselta puolelta. Kentällä on hyvät parkkipaikat ja yleisölle avoin huoltorakennus, jossa voi lämpimässä vaihtaa monot ja luistimet jalkaan ja käydä wc:ssä. 

Kullasvuoren koulun taakse valmistui uusi, niin koululaisia kuin muitakin liikkujia palveleva liikunta-alue: pienpelikenttä ja Fitness-park telineet. 

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi