Siirry sisältöön

Kullasvuoren liikunta-alue

Kullasvuoren koulun ympäristö on todellinen liikkujan monitoimialue. Alueella sijaitsee yleisurheilukenttä (Ahjola), jalkapalloilijoita pääosin palveleva upea tekonurmikenttä sekä täyspitkä frisbeegolf-rata.

Alueelta löytyy myös vuonna 2020 talkoilla rakennetut kuntoportaat, jotka tarjoavat 164 askelman verran liikunnan iloa. Lisää askelmia löytyy Tuomasvuoren maisematornista, josta avautuu upeat maisemat Päijänteen kansallispuistoon.

Suunnistusta voi harjoitella MOBO -suunnitusradalla. MOBO (osport.ee)

Talvella alue on todellinen lasten paratiisi. Yleisurheilukentän viereen tulee pienemmille lapsille hyvin soveltuva pienempi jääkiekkokaukalo ja mäenlaskupaikka. Yleisurheilukentältä lähtevät myös hiihtoladut Kullasvuoren maastoihin ja Kirkkolammen hiihtolenkille pääsee tien toiselta puolelta. Kentällä on hyvät parkkipaikat ja yleisölle avoin huoltorakennus, jossa voi lämpimässä vaihtaa monot ja luistimet jalkaan ja käydä wc:ssä. 

Kullasvuoren koulun takaa löytyy koululaisia ja muitakin liikkujia palveleva liikunta-alue: pienpelikenttä ja Fitness-park kuntoilutelineet. Kesällä pelikentällä on tennisverkko. Kesällä 2021 kenttä on varattu ryhmäliikunnalle tiistaisin klo 18 - 19 ja torstaisin klo 17 - 19. Muina aikoina kenttä on vapaasti käytettävissä. 

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi