Varhaiskasvatus

Padasjoen kunta tarjoaa varhaiskasvatusta Majavan päiväkodin Peukaloisten ryhmässä, vuorohoitoryhmä Pikkumajavassa ja perhepäivähoidossa. Tavoitteena on lapsen kokonaisvaltainen hyvinvointi, kehityksen tukeminen sekä oppimisen ja oivaltamisen ilo. Varhaiskasvatus on jokaisen kunnan lakisääteinen palvelu, jossa noudatamme valtakunnallisia ohjeita ja lakeja.  Jokaiselle lapselle laaditaan varhaiskasvatus-suunnitelma yhdessä huoltajien kanssa.

Varhaiskavatukseen hakeminen

Varhaiskasvatukseen haetaan päiväkodista, kunnanvirastosta tai nettisivuilta saatavalla lomakkeella. Hakemukset osoitetaan varhaiskasvatusjohtajalle Majavan päiväkotiin tai kunnanvirastoon.

Päivähoitopaikkaa voi hakea ympäri vuoden lasten hoitotarpeen mukaan, kuitenkin viimeistään 4 kuukautta ennen hoidon tarvetta. Mikäli hoidon tarve aiheutuu työllistymisestä, koulutuksesta tai opiskelusta eikä hoidon tarve ole ennakoitavissa, on hoitopaikkaa haettava välittömästi, kuitenkin vähintään kaksi viikkoa ennen hoidon tarvetta.

Päivähoitopaikkaan voi ja on hyvä tutustua etukäteen ennen hoitosuhteen alkua.  Tutustumiskäynneistä voi sopia suoraan hoitopaikan työntekijöiden kanssa. Tervetuloa!

 

 
Yhteystiedot
Varhaiskasvatusjohtaja
Minna Myllykangas
+358 44 720 2087
minna.myllykangas[at]padasjoki.fi
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi