Asuminen

Padasjoella palvelut ovat lähellä, ne ovat helposti saatavilla ja hyvin toteutettuja. Monipuolisia palveluja on tarjolla kaikenikäisille. Toimivat terveyspalvelut, päivähoito, perus- ja lukio-opetus sekä hyvät mahdollisuudet liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen antavat hyvät edellytykset niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Vilkas järjestö ja yhdistystoiminta tarjoaa aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia. 

Asumisen hintataso on Padasjoella edullinen ja asut lähellä luontoa ja vesistöjä. Padasjoella on hyvälaatuisia vuokra-asuntoja ja tontteja. 

Padasjoella on myös panostettu vapaa-ajan asumisen kehittämiseen ja Padasjoki onkin vireä mökkikunta. Loma-asuntoja Padasjoella oli vuoden 2014 tilastojen mukaan 2 792  kappaletta.  Mökkitontteja on tarjolla runsaasti.

Perheiden Padasjoki - Asumisen teemapäivä 18.5.2019 

Tutustu Padasjoen vapaana oleviin asuntoihin, omakotitaloihin, tonttitarjontaan, vapaa-ajan asuntoihin, harrastusmahdollisuuksiin sekä palveluihin.

Infopiste Padasjoen ABC:llä klo 10-13, jossa jaetaan tietoa Padasjoen palveluista, asumisesta sekä Padasjoen harrastusmahdollisuuksista. Mukana kiinteistövälittäjiä ja kunnanjohtaja Heikki Jaakkola. Päivän aikana on myytävissä kohteissa esittelyjä.

Padasjoen harrastusmahdollisuuksiin on mahdollista tutustua samana päivänä Padasjoki Liikkeellä -tapahtumapäivässä Kullasvuoren ulkoilualueella klo 11-14.

Tapahtuma facebookissa

 

Muuttotarinoita
Padasjoen Sanomien juttusarja

Mitäs me muuttajat

Padasjoelle muuttaneiden tarinoita
lue lisää
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi