Siirry sisältöön

Padasjoen laivaranta

Padasjoen laivaranta- portti Päijänteen kansallispuistoon

Padasjoen laivarannassa on kesäisin monipuoliset mahdollisuudet tutustua Päijänteeseen. Satamassa sijaitsee kunnan matkailuinfo, joka palvelee asiakkaita koululaisten kesäloman ajan juhannuksesta elokuun puoleen väliin. Satamassa on myös kesäravintola, kausi- ja vierasvenepaikkoja sekä erilaisia tapahtumia. Ravintola- ja venepaikkatoiminnasta vastaa Kiuasniemi Oy.
www.kiuasniemimarina.fi

Päijänne

Päijänteen kansallispuistoon pääsee kesäisin Elbattaren tai Jenni-Maria III:n reittiliikenteellä, meloen, venetaksipalvelua käyttäen tai esimerkiksi matkailuinfon soutuvenettä vuokraamalla. Lähin kansallispuiston saari, Kalainsaari on soutumatkan päässä satamasta. Kalainsaaressa on metsähallituksen rakentama keittokatos ja pienen pieni hiekkaranta.

Matkailu-Info

Kesäisin auki olevasta matkailu-infosta saa tietoa kunnan tapahtumista, Päijänteen kansallispuistosta ja erilaisista majoitus- ja retkikohteista. Infosta voi myös lainata polkupyöriä ja vuokrattavana on sähköpolkupyöriä, polkuveneitä ja soutuvene sekä sup-lautoja. Lisäksi infosta saa panttia vastaan frisbeegolfkiekkoja Kullasvuoren frisbeegolfkierrosta varten. Infosta voi ostaa myös kunnan historiakirjoja ja lainata mato-onkia ongintaa varten 
Matkailu-Info

Sataman tapahtumat

Satama toimii heinäkuun 3. tai 4. viikonloppuna Päijännepurjehduksen lähtö- tai maalipaikkana, lisäksi satamassa järjestetään elokuun viimeinen viikonloppuna suosittu sataman valot –kesänpäättäjäistapahtuma.
tapahtumakalenteriin
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi