Siirry sisältöön

Matkailuinfo

Kunnan matkailuinfo on suljettu matkailukesän 2020. Lainaus- ja vuokraustoimintaa järjestetään erityisjärjestelyin yhteistyössä kunnan hyvinvointipalveluiden kanssa. Lainaus- vuokraustoiminta tapahtuu kesän 2020 aikana infon takana sijaitsevalta hirsimökiltä.

Sataman infon lainaus- ja vuokraustoiminta 2.6.-31.7.2020 (1.6. järjestellään vuokraustoimintaa)
Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi sataman infoa ei avata tänä kesänä, mutta lainaus- ja vuokraustoiminta pyritään kuitenkin järjestämään erityisjärjestelyillä. Valitettavasti vuokraus- ja lainaustoimintaa ei ole tänä kesänä viikonloppuisin ollenkaan, elokuun päivistä päätetään vielä kesän aikana, jos todetaan että tuotteille on kysyntää myös elokuun aikana.

Toiminta on siirretty infokopilta eteenpäin sijaitsevaan hirsimökkiin. Infoon laitetaan reittiohjeistus hirsimökille ja infoon on tarkoitus laittaa sähköinen näyttö mainostamaan toimintaa.
Lainattavia tuotteita ovat SUP-laudat, polkupyörät, soutuvene, frisbeekiekot, pelastusliivit ja pyöräilykypärät. Vuokra-aika on 2 tuntia lainauksesta.
Luovutusajat ovat ma-to 9-10 ja 12-13 ja pe 9-13. Vuokrausvarauksen voi tehdä etukäteen sähköpostitse tai tekstiviestitse (vili.lehtinen@padasjoki, 040-5728450) tai paikan päällä sopimalla.

SUP-lautoja ei saa kuljettaa pois sataman alueelta. Maksu tasarahalla tai pankkikortilla.

Vuokrattavat/lainattavat välineet voi palauttaa lainauspaikalle luovutusajan ulkopuolella, jolloin palautuksesta ilmoitetaan tekstiviestitse toiminnasta vastaavalle työntekijälle (040-5728450). Tällöin tuotteet palautetaan ilmoitettuun paikkaan, ne lukitaan ja avaimet laitetaan lukittuun postilaatikkoon. Kaikki lainaus/vuokraustuotteet tulee palauttaa hirsimökille viimeistään klo 15, varusteet siirretään tämän jälkeen yösäilöön.


MAKSUTTOMAT PALVELUT

Perus-Jopon lainaus, laina-aika 2 h, lainaus henkilöllisyystodistusta vastaan.
Frisbeekiekkojen lainaus, 3 kpl setti. Lainauksessa annetaan nimi ja puhelinnumero.
(Polkupyöräkypärät ja pelastusliivit)

HINNASTO

Sähköjopon vuokraus, 2 €/h, vuokrataan henkilöllisyystodistusta vastaan.
Soutuveneen vuokraus 2 €/h, palautus viim. klo 15.00 tai sopimuksen mukaan. Vuokrattaessa annetaan nimi ja puhelinnumero.
SUP-laudat 2 €/h, vuokrattaessa annetaan nimi ja puhelinnumero.

Hirsimökin rannassa järjestetään myös ohjattua SUP-lautailua ke klo 16-18. Osallistumismaksu on 4 €/hlö, toiminta on tarkoitettu uimataitoisille nuorille ja aikuisille. Ennakkoilmoittautuminen viim. päivää ennen (eveliina.nieminen@padasjoki, 044-7202088), toiminta järjestetään jos osallistujia on vähintään kaksi.

Lainauksesta vastaava työntekijä vastaa kesän ajan lasten kerhotoiminnasta, joten muina kuin luovutusaikoina häntä voi olla vaikea tavoittaa puhelimitse. Siksi yhteydenotot luovutusajan ulkopuolella kannattaa tehdä sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Lisätietoja asiasta antaa Maria Virtanen 15.6. asti maria.virtanen@padasjoki.fi, 040-5891864, ajalla 1.6.-31.7. lisätietoja saa myös toiminnasta vastaavalta Vili Lehtiseltä (vili.lehtinen@padasjoki.fi, 040-5728450).

sup-laudat.jpgsup-laudat.jpgPostiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi