Perheiden Padasjoki - Asumisen teemapäivä

Perheiden padasjoki.png
18.5.2019 10:00–14:00

Tutustu Padasjoen vapaana oleviin asuntoihin, omakotitaloihin, tonttitarjontaan, vapaa-ajan asuntoihin, harrastusmahdollisuuksiin sekä palveluihin asumisen teemapäivänä 18.5.

Padasjoella palvelut ovat lähellä, ne ovat helposti saatavilla ja hyvin toteutettuja. Monipuolisia palveluja on tarjolla kaikenikäisille. Toimivat terveyspalvelut, päivähoito, perus- ja lukio-opetus sekä hyvät mahdollisuudet liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen antavat hyvät edellytykset niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Vilkas järjestö ja yhdistystoiminta tarjoaa aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia. Padasjoki sijaitsee hyvien yhteyksien varressa, Lahteen ja Hämeenlinnaan matkustat vajaassa tunnissa.

Infopiste Padasjoen ABC:llä klo 10-13, jossa jaetaan tietoa asumisesta Padasjoella. Mukana kiinteistövälittäjiä ja kunnanjohtaja Heikki Jaakkola. Päivän aikana on myytävissä kohteissa esittelyjä.

Padasjoen harrastusmahdollisuuksiin on mahdollista tutustua samana päivänä Padasjoki liikkeellä -tapahtumassa Kullasvuoren ulkoilualueella klo 11-14.

Lisätietoja: www.padasjoki.fi/asuminen

 
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi