Nakukymppi 2018

NakuKymppi 028.jpg
15.6.2018 19:30–21:00

NAKUKYMPPI 2018

Osoite: Vesijaonraitti 141 Padasjoki

Nakukymppi on kaikille ennakkoluulottomille liikunnan ja luonnon ystäville tarkoitettu tapahtuma, jossa juostaan, kävellään tai sauvotaan kullekin osanottajalle sopiva matka, maksimissaan 10 kilometriä. Osanottajille on sallittua ainoastaan juoksukengät, sukat ja päähine sekä lisäksi naisille toppi tai vastaava. Nakukympin reitti kulkee pääosin syrjäisiä metsäteitä pitkin kauniissa kesäisessä suomalaisessa maisemassa häiriten mahdollisimman vähän paikallisia asukkaita. Reitti antaa kuitenkin hyvät mahdollisuudet tapahtumaa seuraavalle yleisölle ja kannustajia toivotaankin runsaasti mukaan. Maalissa jokainen vaatimusten mukaisessa varustuksessa liikkeelle lähtenyt saa pienen iltapalan sekä kunniakirjan riippumatta suoritetun matkan pituudesta. Täyden matkan suorittaneista palkitaan lisäksi erikseen miesten ja naisten kolme parasta.

Nakukympin tavoitteena on korostaa liikunnan merkitystä ihmisen henkisen ja fyysisen kunnon ylläpitäjänä sekä korostaa alastomuuden luonnollisuutta vastapainona jatkuvasti "tekstiilistyvälle" kuntoilulle. Nakukymppi haluaa myöskin olemassaolollaan tuoda pienen huumorin pilkahduksen usein niin totisten liikuntatapahtumien joukkoon. Tapahtuman mottona on "luonnollisena liikkuen luonnossa"!

NAKUKYMPPI 2018 juostaan ja kävellään perjantaina 15.6.2018 kello 19.30 Padasjoen kunnan Vesijaon kylässä - lähto kylätalo Harjulan pihasta.

Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua, ja osanottajat saavat juoksun jälkeen pienen iltapalan. Suomen Naturistiliitto tarjoaa saunan Telarannan lomakeskuksessa.

Lisätietoja: www.nakukymppi.net

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi